Angelitos de Maite Serbia
Dobrodosli na prvi forum o Maite Perroni.Ukoliko niste regovani ucinite to sad.Jel imas dovoljno razloga za to.Uskoro postajemoi of fan klub u Srbiji.Zato necekaj i reguj se jos danas.Vas admin team Maite Perroni!
Angelitos de Maite Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Aurora

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Aurora taj Pon Jul 25, 2011 1:11 pm

♥AnGel_Perroni♥

avatar
Administratori
Administratori
Može li se prva ljubav ikada zaboraviti? Srce glavne junakinje Aurore rastrgnuto je između prošlosti ispunjene strašću prema prvoj ljubavi Lorencu Lobosu i čarobne sadašnjosti sa Lorencovim sinom Martinom.

Priča počinje 1990. u Njujorku gde mlada Aurora Ponse de Leon, vrhunska profesionalna plesačica, studira umetnost. Ona upoznaje Lorensa Lobosa, skromnog, strastvenog igrača u koga se zaljubljuje na prvi pogled. Aurora ostaje trudna s Lorensom, a njeni bogati roditelji je, kada saznaju za ovu vezu, rastavljaju od voljenog mladića. Lorenso, ubeđen da Aurora više ne želi da ga vidi i ne znajući za bebino postojanje, takođe odlučuje da se udalji od nje. Nekoliko meseci kasnije, rađa se Blanka, ali se i otkriva da Aurora boluje od teške bolesti, za koju u tom trenutku nema leka. Njen otac, ugledni lekar koji je slavu stekao zahvaljujući napredovanju u oblasti Kriogenike, nauke zasnovana na smrzavanju tela, odlučuje da svoje znanje primeni na svojoj kćerki. Kroz komplikovan proces, on uspeva da zamrzne Auroru kako bi ona ostala živa dok naučnici ne pronađu lek. To je bila jedina nada roditeljima da ne izgube kćerku zauvek. Posle dvadeset godina, dolazi dan koji su svi sa nestrpljenjem čekali - Aurora se budi. Sve se promenilo, jedino je ona ostala ista...
Kako će se Aurora navići na potpuno novi i drugačiji život i prihvatiti činjenicu da nije prespavala tek jednu noć, već dvadest godina? Kako će se izboriti sa osećanjima kada se sukobe ljubav iz prošlosti i ljubav iz sadašnjosti?
- Mnogi ljubitelji telenovela širom sveta jedva su čekali „Auroru", jer su je producenti najavili kao novitet među dosadašnjim projektima, odnosno kao klasičnu telenovelu punu romantičnih elemenata sa zanimljivim naučno-fantastičnim obrtom. Autorku „Aurore", Marselu Siterio, za pisanje scenarija ove serije potaknuo je uspeh zanimljive korejske serije „Ledena žena" o mladoj ženi čije je mrtvo telo bilo zaleđeno čak 25 godina u očevoj bolnici, a nakon oživljavanja nije se sećala ničega. Tu simbiozu romantike, ljubavi, zlobe i mržnje, autorka je uspešno spojila s elementima naučne fantastike.

Produkcija: Telemundo, 2010.
Uloge: Sara Maldonado, Horhe Luis Pila, Eugenio Siljer, Liset Morelos, Ajlin Muhika

Aurora (Sara Maldonado )

Aurora je profesionalna plesačica u Njujorku koja se na prvi pogled zaljubljuje usvog kolegu Lorenca Lobosa. Iz burne veze, Aurora rađa devojčicu Blanku koja na žalost gubi život. Ali tu nevolje tek počinju, jer Aurora dobija tešku i nepoznatu bolest zbog koje njen otac odlučuje da zamrzne Aurorino telo. Nakon 20 godina, otvara oči. Sve oko nje se promenilo, samo je ona ostala ista.

Lorenso (Horhe Luis Pila)

Lorenco je skroman, strastveni plesač, koji je zbog sitnih laži razočaran u Auroru. Zbog toga joj okreće leđa, ne znajući da nosi njegovo dete. Dok Aurora bude spavala, Lorenco će se oženiti njenom prijateljicom Natallijom, s kojom će dobiti sina Martina i ćerku Ninu, a usvojiće i sina Cezara.

Martin (Euhenio Siljer)

Martin je Lorencov sin i karakterno je tatina kopija od pre dvadeset godina. On studira medicinu i radi u klinici Aurorinog oca. Pozitivan je, pun entuzijazma i želje za uspehom. Aurora će mu osvojiti srce onog trenutka kada se probudi iz 20-ogodišnjeg sna.

http://www.latinosvet.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Similar topics

-

» Aurora kod nas!

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu