Angelitos de Maite Serbia
Dobrodosli na prvi forum o Maite Perroni.Ukoliko niste regovani ucinite to sad.Jel imas dovoljno razloga za to.Uskoro postajemoi of fan klub u Srbiji.Zato necekaj i reguj se jos danas.Vas admin team Maite Perroni!
Angelitos de Maite Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Mala Nevesta

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Mala Nevesta taj Pon Jul 25, 2011 1:14 pm

♥AnGel_Perroni♥

avatar
Administratori
Administratori


(Balika Vadhu)

Nacionalna studija o zdravlju porodice iz 2005. i 2006. sprovela je istraživanje među udatim ženama u starosnoj grupi od 20 do 25 godina. Oko 45 procenata tih žena priznalo je činjenicu da su se udale sa manje od 18 godina. Mi se strogo protivimo brakovima među decom. Takvoj pogrešnoj praksi nema mesta u naprednoj naciji. Ova serija, ''Mala nevesta'',mali je pokušaj s naše strane da sprečimo brakove među decom kako bi naredne generacije imale bolju budućnost.

Sklapanje dečijih brakova još uvek je društveni običaj koji preovladava u nekim delovima Indije. U ruralnom Radžastanu porodice su sklopile brak 10-godišnje Anandi sa njenim vršnjakom Jagadišom, jedinim unukom bogate i konzervativne porodice kojij je na čelu Kalijani Devi. Ona ima dva sina Bairona i Basanta. Jagadiš je Baironov sin.
Anandi udajom ulazi u novi svet i život koji je zbunjuje, jer o njemu ništa ne zna. Mora da se navikne na novu porodicu stranaca, nove odnose kao žena i snaha.
Bračne odgovornosti, a sve u ime tradicije, predstavljaju ogroman teret za nezrelu devojčicu.
Anandi sa 13 godina beži od kuće i vraća se u svoje selo. Vraća se mužu tek kad je napunila 18 godina i sazrela, kada može da preuzme bračne odgovornosti.

Režija: Sunjoy Waddhwa
Uloge: Pratyusha Banerjee, Shashank Vyas, Surekha Sikri, Anup Soni, Avika Gor, Avinash Mukherjee i Ferida Jalal
br.epizoda:675

http://www.latinosvet.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu