Angelitos de Maite Serbia
Dobrodosli na prvi forum o Maite Perroni.Ukoliko niste regovani ucinite to sad.Jel imas dovoljno razloga za to.Uskoro postajemoi of fan klub u Srbiji.Zato necekaj i reguj se jos danas.Vas admin team Maite Perroni!
Angelitos de Maite Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Polje Lala

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Polje Lala taj Pon Jul 25, 2011 1:14 pm

♥AnGel_Perroni♥

avatar
Administratori
Administratori

(Lale devri)

Ovo je priča o dve porodice... Ovo je priča puna prevara, trikova, intriga i beskraj sukoba ... Priča o ljubavi, braku i tradiciji ...
Ovo je priča o dve porodice koje su u večnom konfliktu.
Jedna porodica se nedavno doselila iz Antalije u Istanbul, ugledna je i poznata, dok je druga takodje poznata, ali na rubu bankrotstva.

Porodica Taskiran:

Stara porodica, ugledna i sofisticirana, poreklim iz Istanbula. Nakon što je otac preminuo, posao je počeo da propada i porodica se suočava sa bankrotstvom. Majka je spremna da učini sve, ne bi li održala njihov životni standard na nivou na koji su navikli, uvlačeci sve oko sebe u splet intriga.

Porodica Ilgaz:

Konzervativna porodica iz Antalije, veoma uspešna i na vrhuncu svog poslovno uspeha. Majka i ujak su opsednuti kontrolom. Ambiciozni su, drže do tradicije i spremni su na sve, kako bi zadržali porodicu na okupu onako kako njima to odgovara.
Ljubav izmedju Lale, ćerke Zumruta Taskirana, i Cinara, sina jedinca porodice Ilgaz, će ukrstiti puteve ove dve porodice nakon što se u tajnosti budu venčali.

http://www.latinosvet.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu