Angelitos de Maite Serbia
Dobrodosli na prvi forum o Maite Perroni.Ukoliko niste regovani ucinite to sad.Jel imas dovoljno razloga za to.Uskoro postajemoi of fan klub u Srbiji.Zato necekaj i reguj se jos danas.Vas admin team Maite Perroni!
Angelitos de Maite Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sinopis

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sinopis taj Pon Jul 25, 2011 1:16 pm

♥AnGel_Perroni♥

avatar
Administratori
Administratori

Santu je devojka iz indijske siromašne kaste. Selo u kome živi poznato je po fabrici dijamanata, ali još više po imućnom vlasniku Daramradži koji gospodari ljudima ovog kraja. Iz ličnih interesa Santini staraoci joj dodeljuju sasvim posebnu ulogu. Odabrana je da postane nova supruga tri puta starijeg Radže.
Dobrodušna, vesela i povrh svega naivna, Santu stiže u Ražinu bogatu kuću, upoznaje njegovo petoro dece iz prvog braka, stariju sestru Tarulu i rodbinu Radžine pokojne supruge Subadre. Smatrajući da se udala iz pohlepe, nova porodica ne dočekuje Santu raširenih ruku, već joj jasno stavlja do znanja da će biti u podređenom položaju. Uprkos prefrigranim porodičnim igrama, Santu se neće pomiriti sa sudbinom zatočenice u Radžinom domu i otpočeće borbu za osvajanje slobode u kojoj će glavno oružje biti njene vrline.
Serija jasno prikazuje ključne vrednosti indijskog društva, a kroz priču se prikazuju sve teško pomirljive razlike između kasti. Serija je bazirana na indijskom romanu autora Varše Ardalje koji opisuje istinite događaje.

Uloge. Asja Kazi, Ronit Roj, Barat Čavla, Akšta Radžput, Tarla Džosi
Produkcija: Indija, 2009.

http://www.latinosvet.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu