Dobrodosli na prvi forum o Maite Perroni.Ukoliko niste regovani ucinite to sad.Jel imas dovoljno razloga za to.Uskoro postajemoi of fan klub u Srbiji.Zato necekaj i reguj se jos danas.Vas admin team Maite Perroni!
Join the forum, it's quick and easy
Angelitos de Maite Serbia
Dobrodosli na prvi forum o Maite Perroni.Ukoliko niste regovani ucinite to sad.Jel imas dovoljno razloga za to.Uskoro postajemoi of fan klub u Srbiji.Zato necekaj i reguj se jos danas.Vas admin team Maite Perroni!
Angelitos de Maite Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Broj poruka : 1655 Points : 2614 Datum upisa : 18.11.2009 Godina : 28 Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...
Ovako..: -Los Hombres De Paco (Pakov Svet) -Los Serrano (Seranovi) -Sin Tetas No Hay Paraiso (Silikonske Lepotice) -Mas Sabe El Diablo (Pali Andjeo) -Rebelde (Buntovnici) -Bella Calamidades (Lola) -El Rostro De Analia (Anali) -Mi Pecado (Gresne Duse) -Charmed (Cari) -Inocente De Ti (Nevina) -La traicion (Izdaja) -Rubi (Rubi) ...i jos mnoooge serije...verovatno sam neke i propustila...ugl. ovo nije redosled, samo nabrajanje...xD...
Broj poruka : 893 Points : 1221 Datum upisa : 13.04.2010 Godina : 31
Ima ih mnogo, ali izdvojila bih: Rebelde, Charmed, Manana es para siempre, Abrazame muy fuerte, Mi Pecado, Sin tetas no hay paraiso, Acorralada, itd...