Dobrodosli na prvi forum o Maite Perroni.Ukoliko niste regovani ucinite to sad.Jel imas dovoljno razloga za to.Uskoro postajemoi of fan klub u Srbiji.Zato necekaj i reguj se jos danas.Vas admin team Maite Perroni!
Join the forum, it's quick and easy
Angelitos de Maite Serbia
Dobrodosli na prvi forum o Maite Perroni.Ukoliko niste regovani ucinite to sad.Jel imas dovoljno razloga za to.Uskoro postajemoi of fan klub u Srbiji.Zato necekaj i reguj se jos danas.Vas admin team Maite Perroni!
Angelitos de Maite Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Broj poruka : 1854 Points : 2427 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 26 Lokacija : Sa Mai U Sobi
uhhhhhhhh..... svaki dan poslusam ih preko 50 ... tako da ih je jaaako mnogo... nekad me uhvati razna pjesmomanija xD npr. sad mi je contigomanija.. stalno slusam pjesmu : CONTIGO.... jucer mi je bila : estasoledadomanija :: ESTA SOLEDAD
i tako...volim i neke pjesme koje nisu od maite,ugl. ja ne slusam pjesme od mojih naj izvodaca..npr. nisam fan lady gage ni rihanne...ali one imaju neke extra pjesme pa ih znam poslusati....tako da nije stvar u pjevacima nego u pjesmama =D